High Tea binnen

Gezelligheid kent geen tijd als je met elkaar geniet van een variatie aan kleurrijke gerechtjes. Een High Tea kan bij ons buiten op 26 augustus 2018 als de theetuin open is, maar een High Tea in Joséphines Eetkamer (binnen op afspraak van oktober tot en met april) is voorlopig niet mogelijk. LET OP! de theetuin van 26 augustus is volgeboekt! EXTRA datum: 19 augustus 2018.

Kleurrijke High Tea

Elk jaar bedenk ik een andere High Tea, maar er zit altijd wel een hartig taartje in, een sandwich en glaasje soep, een seitan- of tofuhapje, vruchten- en notentaartjes, chocoladegerechtjes en meer zoete en hartige verrassingen. Van te voren niet teveel eten!

High Tea in Josephines Eetkamer. Groepen in huiskamerrestaurant voor vegetarisch, biologisch, suikervrij gebak en hartige hapjes.

Ik bak alles zelf en alles is altijd vegetarisch, zoveel mogelijk biologisch, bereid met natuurlijke zoetmiddelen, dus suikervrij, en veelal zonder gluten. Ook bevatten lang niet alle gerechtjes noten. Bovendien gebruik ik geen zuivel (behalve hier en daar een ei). Speciale wensen graag even overleggen.

Prijs: (voor zowel binnen als buiten)
Mini High Tea € 10 p.p.; maxi High Tea € 18.50 p.p., incl. onbeperkt thee;
voor kinderen t/m 10 jaar € 9.50

High Tea in Josephines Eetkamer. Groepen in huiskamerrestaurant voor vegetarisch, biologisch, suikervrij gebak en hartige hapjes.

Reserveren:

Een High Tea in Joséphines Eetkamer is tijdelijk niet mogelijk;
in de theetuin op zondag 26 augustus 2018. 
LET OP! de theetuin van 26 augustus is volgeboekt! EXTRA datum: 19 augustus 2018.

Zo ontstaat hapje voor hapje een goed gevuld High Tea bord (2017). Smullen maar!