Kerst-lekkers zelf maken

Kerst-lekkers in rood, groen en goud

In de workshop Kerst-lekkers leer je chocola en witte ‘chocola’ te maken. Dat is de basis voor je kerst-bonbons en chocolaatjes die we gaan versieren met gouden sterretjes en groene en rode decoraties. Ook maak je eetbare, groene sterren om gebak te decoreren. Daarnaast gaan we nog aan de slag met het maken van taartjes in deze kerstkleuren.

Kleine traktaties om goed voor de dag te komen

Je kunt natuurlijk allerlei lekkers in huis halen om je gasten met Kerst – of een andere gelegenheid! – te verwennen. Maar hoe leuk is het om zelf kleine traktaties te maken en daarmee de gezelligheid te verhogen?

Hier en daar zal ik wat uitleggen over orthomoleculaire principes – een moeilijk woord dat ‘goed voor je gezondheid’ betekent.  Uiteraard volgen ook tijdens de bereiding nog de nodige aanwijzingen en informatie.
En na het afwassen en opruimen ga je natuurlijk met elkaar genieten van het resultaat vóórdat je de resultaten uit de Beemster mee naar huis neemt!

kerst-lekkers. Workshops bonbons en klein gebak maken bij Joséphines Chocolademomentjes in werelderfgoed Beemster

Zin in? Geef je op!

Het leuke van bonbons is, dat je ze lang van tevoren kunt maken, wat natuurlijk de kerst-stress flink vermindert. Al vanuit de workshop neem je wat mee naar huis, zodat je een klein beginnetje hebt.

Wanneer:
2 november 2019
Tijdsduur: 14.00 – ± 17.30 uur.
Minimaal 2, maximaal 4 deelnemers (individueel of als groepje)

Prijs:
€ 39 p.p.
incl. proeverij en ‘thuis-doosje’.

Inschrijven:

Met hoeveel personen wil je deelnemen?

Kies hieronder de workshop, waaraan je wilt deelnemen:

(2 november 2019: workshop 'Kerst-lekkers')7 maart 2020: voorjaarsworkshop20 november 2020: workshop 'Kerst-lekkers'workshop 'Gezonde taart en hapjes'

(Je kunt ter plekke afrekenen)