Natuurlijk koken

Weet wat je eet

Je kunt op een natuurlijke manier in evenwicht raken, gewoon door te weten wat je eet en vooral welke energie je ‘inneemt’. Leer in de workshop Natuurlijk koken hoe je op verschillende manieren met je voeding de seizoenen volgt en voel wat dat in je lichaam doet. Anders dan bij een dieet mag je in principe alles eten; het leuke is dat je dan vaak ook nog wat gewicht verliest.

Je lijf en leven in balans

Door je bewust te worden van de energie die overal aanwezig is in de vorm van Yin of Yang, kun je die voeding kiezen die jou in balans brengt. En dat is anders na een dag in de tuin werken dan na een kantoordag. Ook jaargetijden, snij- en kookwijzen spelen een belangrijke rol in je dagelijkse menu.

Natuurlijk koken. Vegetarische kookworkshop zonder zuivel, zonder dierlijke producten, plantaardig, met natuurvoeding en seizoensgroenten.Natuurlijk koken = gezond, gevarieerd en diervriendelijk
Omdat vers voedsel uit je eigen omgeving de meeste levensenergie heeft, koken we in deze workshops met veel seizoensgroenten. Verder komen granen, plantaardige eiwitten, pickles en wat zeewier aan bod. Er wordt geen vlees, kant- en klare vleesvervanging of zuivel gebruikt, wel producten die bijdragen aan je fysieke en mentale gezondheid, op basis van de oosterse voedingsleer.

Samen koken, samen eten

Na wat theorie bereid je met elkaar een hoofdmaaltijd van zo’n 7-8 gerechtjes, soep en een nagerecht. Daarna genieten we van ons kleurrijke bord eten, wassen af en ruimen op.

Wanneer:
Voor 2018 staan voorlopig geen workshops gepland.
Tijdsduur: 15.00 – ± 19.30 uur.
M
inimaal 2, maximaal 4 deelnemers.

Natuurlijk koken. Vegetarische kookworkshop zonder zuivel, zonder dierlijke producten, plantaardig, met natuurvoeding en seizoensgroenten.

Prijs:
38 p.p. incl. maaltijd, drankje, thee.

Inschrijven:
Er worden tijdelijk in 2018 geen workshops gegeven. Zie ook dit bericht.