Proeverij en workshop

Proeverij en workshop

In het voorjaar organiseerde ik tweemaal een Chocoladeproeverij. Op veler verzoek nu ook in het najaar! Op 17 november ben je (weer?) welkom om allerlei lekkers te komen proeven. Natuurlijk heb ik wat nieuwe bonbons, gebak en chocolaatjes uitgeprobeerd – misschien heb je dat al gevolgd op Facebook. De meeste zijn door de huiselijke keuring gekomen, dus nu is de beurt aan jullie.Proeverij en workshop in chocolade in november 2019 bij Chocolademomentjes, Beemster

Zelf verantwoord lekkers maken

Geniet je zo van verantwoord snoepen, dat je het zelf ook weleens zou willen maken? En… ook je gasten ermee verwennen? Schrijf je dan in voor de workshop Kerst-lekkers op 2 november. Nog niet in de kerst-stemming? Dat komt wel als je eenmaal bezig bent met leuke bonbons, decoratie-sterretjes en taartjes om met kerst goed voor de dag te komen!

Mijn inspiratie

Vorige week mocht ik weer een interessante workshopdag volgen bij Conjes Patisserie in Friesland. Net als op de eerder gevolgde Patisserie-opleiding weer veel geleerd. Op mijn nieuwe website-pagina ‘Bio-bonbons’ kun je kennismaken met mijn aanbod. Niet alles is altijd in voorraad, maar in overleg kan er veel als je jezelf of een ander op iets lekkers zonder suiker, lactose, gluten wilt trakteren. En…. te koop in leuke doosjes!

Doosjes ambachtelijke en verantwoorde bonbons te koop bij Chocolademomentjes