Voorjaarsworkshop

Vrolijk Voorjaars-lekkers

In de workshop Vrolijk Voorjaars-lekkers  leer je chocola en witte ‘chocola’ te maken. Met verschillende technieken gaan we diverse bonbons en lekkers maken. Maar je leert ook hoe je een heerlijke tiramisu-in-glas  zonder slagroom maakt en gevulde cakejes, geglazuurd met chocolade.*

Klein lekkers om vrolijk van te worden

Centraal in deze voorjaarsworkshop staan eetbare bloemetjes. Hoe leuk is het om deze te verwerken in bonbons en uiteraard ook als garnering te gebruiken.

Vrolijk voorjaarslekkers maken met eetbare bloemetjes maken bij Chocolademomentjes, Beemster

Hier en daar zal ik wat uitleggen over orthomoleculaire principes – een moeilijk woord dat ‘goed voor je gezondheid’ betekent.  Natuurlijk volgen ook tijdens de bereiding nog de nodige aanwijzingen en informatie.
En na het afwassen en opruimen ga je natuurlijk met elkaar genieten van het resultaat vóórdat je de resultaten uit de Beemster mee naar huis neemt!

Vrolijk voorjaarslekkers maken met eetbare bloemetjes maken bij Chocolademomentjes, Beemster

Vrolijk (ge)worden? Schrijf je in!

Het leuke van bonbons is, dat je ze lang van tevoren kunt maken. Bovendien neem je vanuit de workshop wat mee naar huis, zodat je het thuisfront alvast kunt laten proeven.

Wanneer:
7 maart 2020
Tijdsduur: 14.00 – ± 17.30 uur.
Minimaal 2, maximaal 4 deelnemers (individueel of als groepje)
* het totaal aantal gemaakte hapjes hangt af van het aantal deelnemers.

Prijs:
€ 39 p.p.
incl. proeverij en ‘thuis-doosje’.

Inschrijven:

Met hoeveel personen wil je deelnemen?

Kies hieronder de workshop, waaraan je wilt deelnemen:

7 maart 2020: voorjaarsworkshop20 november 2020: workshop 'Kerst-lekkers'workshop 'Gezonde taart en hapjes'

(Je kunt ter plekke afrekenen)