Welkom

Graag nodigen we je uit! Wees welkom bij Joséphine voor het eten in ons huiskamerrestaurant of op de thee in onze theetuin in werelderfgoed De Beemster. Wij geloven in een gezonde en duurzame leefstijl en hopen, dat je je daardoor bij ons thuis voelt. Onze maaltijden zijn 100% plantaardig en het gebak is met alternatieve middelen gezoet. Dit is ook de basis van de kook- en bakworkshops.

Wij kiezen voor vers, biologisch, zelfgemaakt, veel groenten, geen chemische toevoegingen en leggen de nadruk op aandacht voor mens, dier en milieu. Omdat wij kiezen voor kleinschaligheid, zijn de openingstijden beperkt.

In het voorjaar en zomer van 2018 nemen wij even een time-out om ons te heroriënteren op onze activiteiten. Zie ook Laag pitje. Maar in elk geval gaat de theetuin deze zomer open op 19 en 26 augustus! 

High Tea Vegetarisch eten Theetuin Workshops
Welkom bij Josephine. Theetuin, biologisch gebak en High Tea Welkom bij Josephine. Vegetarisch-biologische diners in de Beemster Welkom bij Josephine's Theetuin & Eetkamer bij Purmerend Welkom bij Josephine. Vegetarische kookworkshop, workshop suikervrije taart bakken, Noord-Holland